7.8.07

'Ακου..

Μια φορά και έναν καιρό.. σε ένα όμορφο δάσος..όπου τα πουλάκια κελαιδούσαν και τα λουλούδια μύριζαν τρελλά(μην κοιμηθείτε..έχει σημασία..)..εκεί που λέτε ζούσε ένα μικρό αθώο κοριτσάκι..η κοκκινοσκουφίτσα..(της γνωστής οικογενείας..)

Αποφάσισε λοιπόν μια μέρα τρελλής αγαμίας να πάει στο δάσος να μαζέψει λουλουδάκια για τη γιαγιά της(που ποιός τη χέζει...αλλά αν δε βγείς στο δάσος να βρείς γκόμενο πόσες έιναι οι πιθανότητες να μπεί απ΄το παράθυρό σου..οπότε)..

Μάζευε παπαρούνες και τραγουδούσε που λέτε και ξαφνικά..τσούπ..ο κακός ο λύκος..(βασικά ήταν υπερβολικά τριχωτός και με πεταχτά αυτιά..αλλά στην αναβροχιά καλό ειναι και το χαλάζι..)
-Τι κάνεις εδώ κοριτσάκι?
-Μαζεύω λουλουδάκια(πάμε μέσα να σου δείξωωωωω..)
-Κρίμα γιατί εγώ ψάχνω ένα κοριτσάκι που να μαζεύει αγάπη..
-(Τι λέει ο καραγκιόζης?μας βγήκε και ρομαντικός ο τριχομούτσουνος?)ΑΑΑΑΑ και εγώ θα ήθελα να μαζέψω αγάπη αλλά που να τη βρείς στις μέρες μας?
-Σε παραμύθι είσαι αγαπητή μου..όλα μπορείς να τα βρείς..αρκεί να δώσεις κάτι..και όχι πάντα αυτό που φαντάζεσαι..

και την άφησε πίσω του να τον κοιτάζει ώσπου κρύφτηκε στο δάσος..


Θα μου πείτε ακούτε μαλακίες τόση ώρα και τι καταλάβατε?
Και θα σας πω..μη πιστεύετε σε παραμύθια,μη ψάχνετε κοκκινοσκουφίτσες και λύκους..
έχουμε γεμίσει κοκκινοπουτανίτσες και καλαθάκια τίγκα στην παπαριά που θέλει ο κάθε μαλάκας για να τραβηχτεί..''όμορφους'' τυπάδες με τους πιο άγριους λύκους κρυμένους μέσα τους,
κενά αισθήματα και τρύπιες στιγμές που αντί να γεμίσουν αδειάζουν..δεν είναι όλοι κόκκινοι και μαύροι,δεν θα'ναι πάντα ίδιοι οι ρόλοι..

Θέλει φαντασία η ζωή κιας μην έχεις καλάθι,θέλει θάρρος κι ας βρίσκεις λύκους,θέλει να μη σε τραβάει η όψη αλλά η ζεστασιά,θέλει αγάπη και πρέπει να αρχίσεις να πιστεύεις σε αυτήν,
και εσύ και εγώ και όλοι..

ΥΓ..την επόμενη φορά θα πούμε για τα 7 πηδήματα της χιονάτης με ένα μόνο νάνοοοοοο

χαχαχαχχαχαα