17.7.07

Που είσαι μαλάκα?

Έχει το χαβαλέ της η ζωή..αρκεί να είσαι εκείνος που γελάει..
Βλέπεις κάποιους που σήμερα είστε μαζί εδώ..αύριο να είναι 4 κεφάλαια παρακάτω..
και τι κεφάλαια..νααα με το συμπάθειο..και εσύ αισθάνεσαι σαν να σε πιέζει στο κεφάλι ένας τεράστιος αντίχειρας..και σήμερα εδώ,εδώ,εδώ...και αρχίζεις και βλέπεις αστράκια και εκείνος ο αντίχειρας φρααααααααπ σε βγάζει απ'το χώμα που καρφώθηκες και τσούπ σε πετάει σε μια τρύπα,σε σκεπάζει και καρφώνει και μια πλάκα από πάνω όπως στα καρτούν..ξέρεις ACME..R.I.P!!!
ΓΑΜΩΩΩΩ???
Γαμότατα..ο υπερθετικός καταλαβαίνεις..
και λές πσσσσσσσσσστ φιλαράκο εγώ πως θα τα προχωρήσω τα κεφάλαια..
εεεεεεεεεεεεεεεεεε?
Οπότε σκάβεις σα μαλάκας,σκάβεις και γίνεσαι το χάλι το ίδιο..από εκεί που πριν μερικές σειρές περπατούσες κύριος έτσι??
Φτάνεις κάποια στιγμή στον αέρα..αααααχ λες και καπάκι αρχίζεις να τρέχεις..και
πας,πας ..αλλά κάτι δεν σου κάθεται καλά..τι όμως?
Οι άλλοι που είναι?ακόμα να τους φτάσεις..και ντάααααααααααν?(μ'αρέσουν τα ηχητικά εφέ της ζωής μου..)σου έρχεται η ιδέα..Πας πίσω μάγκα μου..έχεις βάλει όπισθεν και βρίσκεσαι ένα βήμα πριν την αρχή..
Είναι φοβερό..ως τα 30 οι σελίδες του βιβλίου σου είναι λιωμένες απ΄το πίσω μπρός και στων άλλων τα βιβλία...τζάαααααααααααμι..ατσαλάκωτες..μερικές τις πηδήξανε κιόλας..
ε? ναι καλά εσένα σε πηδήξανε αυτές το ξέρουμε..τι να λέει..
ποιός..? τι κάνουμε?καλά είμαστε ..ποιόν?βοήθεια?Ο βοήθειας πέθανε μαλάκα..αλλά που να το ξέρεις ,πίσω-μπρός το έχασες το νόημα..καταργηθήκαν τα κεφάλαια ..άκου και γράφε..χμμμ,καταργηθήκανε που λες τα: ελπίδα,βοήθεια,χαλαρότητα..ε και όλα τα συναφή..και επειδή άργησες πάλι..
κάνε μια επανάληψη τα :πως τρέχουν χωρίς παράπονα,πως κάνουνε οτι περνάνε καλά όταν τους πηδάνε και τέλος εκατό φορές το ΝΙΩΘΩ ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΗΜΕΡΑ..εργασία για το σπίτι..




ΕΦΥΓΕΕΕΕΣ!!!
ΥΓ.να μου συγχωρήσετε τα γαλλικά..δεν το΄χω σήμερα..