2.5.08

ΩΠΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕ...


Γεια σας παίδες!
Φύγαμε, ήπιαμε, φάγαμε, ξενυχτίσαμε, αράξαμε, ηρεμήσαμε και ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΜΕ!
Έτσι γίνεται με τα όμορφα πράγματα…τελειώνουν πολύ γρήγορα!
Πρώτη μέρα σήμερα και βαριέμαι του κερατά ...
ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!

Επειδή όμως δεν είμαι σε μελιστάλαχτο mood αλλά μάλλον με γαργαλάει το μπινελίκι στο λαιμό και σκίζεται να βγεί…θα σας πάρω απ΄το χεράκι να σας ταξιδέψω στη χώρα του παραμυθιού. Στη χώρα του «όλα γίνονται», τη χώρα του ΠΟΤΕ!
Με συνοπτικές διαδικασίες ,για να γίνω κατανοητή προχωράω στο παρασύνθημα..
Για να μπεις στη χώρα του Ποτέ χρειάζεσαι κάτι μαγικά χαρτάκια που τα παίρνεις από κάτι ευγενέστατα ατομάκια σε πολύχρωμα κουτάκια..τα ΔΙΟΔΙΑ!
Εδώ αφήνω το λαιμό ελεύθερο να φτύσει ότι μπινελίκι του έρθει.

17,50 Ευράκια από 10 που χρειάζονταν παλιά..Λάρισα-Αθήνα και πίσω..

Πληρώνεις λοιπόν και μπαίνεις στον υπεργαμάτο αυτοκινητόδρομο όπου δεν παίζει να βαρεθείς ποτε! ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ!!!
Ξεσκίζεσαι στη λακούβα φίλε μου, τύφλα να έχει το Αλλού Φαν Παρκ σου λέω.
Συστήνω τη διαδρομή ανεπιφύλακτα σε:
-Όσους έχουν λόξιγκα και δε σταματάει. Προσέξτε με! ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ..Στη δεύτερη, στην τρίτη, στη πεντηκοστή γαμολακούβα θα σταματήσει!!!
- Όσους υποφέρουν από υπερβολική γκρίνια πεθεράς, συζύγου, γκόμενου, τέκνου…οτιδήποτε ρε αδερφέ! Δώστε του μια τσίχλα και αφήστε να μασάει. Μετά γκαζώστε και στο τρίτο αναπήδημα στην οροφή θα φρακάρει η τσίχλα στο λαιμό και τέρμα τα λάχανα!
- Όσους υποφέρουν από νύστα και δεν τους πιάνει ο καφές. Θα τα πάρετε τόσο με το όλο έργο που όταν παρκάρετε σπιτάκι σας,τα νεύρα θα είναι τόσο τσίτα που θα ξανακοιμηθείτε το επόμενο τέρμινο με ολόκληρο φεγγάρι. Εγγυημένα!
-Τέλος σε όσους ποτέ δεν είχαν λόξιγκα και τους πιάνει το παράπονο που κανείς δεν τους τρόμαξε ποτέ... Κλείστε τα μάτια και βγείτε με 100 μετά τα διόδια του Μαλιακού.Θα σας υποδεχθεί φιλικά η μεγαλύτερη λακούβα ever και θα ψάχνετε το τιμόνι ανάμεσα στα γόνατα..Προσοχή να μη το δοκιμάσετε με cabrio!!! Θα βρεθείτε να πίνετε καφέ στην αυλή του μπαρμπά Γιάννη που αναθεματίζει την ώρα και τη στιγμή που μετακόμισε κοντά στο Διόδιο!!!

Βέβαια στις οδηγίες χρήσεις του θέματος υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες για τσιγκούνηδες, τύπους που λατρεύουν τη χαλαρουίτα και επίσης όσους κωλοφτιάχνουν τα ψωράμαξα για να δειχτούν. Τα συνεργεία είναι περισσότερα κι από τα βενζινάδικα στη διαδρομή. Κάτι ξέρει ο επαγγελματίας παιδί μου και δεν ανοίγει ταβέρνα στην εθνική αλλά ανοίγει τον κήπο του αμορτισέρ!

Πάντως έμεινα με την απορία.
Καλά μας τα παίρνουνε, καλά μας αφήνουνε να κοπανιόμαστε σα τα ζώα…αυτές τις γαμολακούβες γιατί τις αγνοούν όλοι?
Δεν είναι αρχαίο κειμήλιο η τάφρος ρε μεγάλε να την προσέξουμε μη χάσει την αίγλη της στο πέρασμα του χρόνου! ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ !

ΓΑΜΩ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ.. ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ!
ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ!

ΥΓ.Μη ξεχάσω..φιλιά γλυκά μου παιδάκιααααααααααααα! Καλώς ήρθαμε πάλι..